HeadShot Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


HeadShot Gaming (HeadShot igraona)
 
PrijemTražiRegistruj sePristupi

 

 Uputstvo - Opis svih fajlova/foldera u FTP-u

Ići dole 
AutorPoruka
GhostFaceBroj poruka : 47
Datum upisa : 29.04.2011
Lokacija : Niksic

Uputstvo - Opis svih fajlova/foldera u FTP-u  Empty
PočaljiNaslov: Uputstvo - Opis svih fajlova/foldera u FTP-u    Uputstvo - Opis svih fajlova/foldera u FTP-u  EmptyUto Avg 16, 2011 7:08 am

dproto.cfg

Fajl se nalazi u ulazu FTP-a.Sluzi za postavljanje duplog protokola 47 i 48.I u njemu se vrsi blockada odredjenog protokola i odredjenih stvari,kao sto su HLTV,STEAM,p47,p48,gamename....

cstrike/banned.cfg


U ovom fajlu se cuvaju svi banovi koji su dati na p48 od korisnika koji imaju STEAM ID.Unban se daje sa servera preko komande amx_unban "STEAM ID" ili direktno preko fajla brisanjem bana i restartovanjem servera iz gpanela.Ovaj fajl mora biti pokrenut preko server.cfg stim da se u novu liniju doda exec banned.cfg

cstrike/cycles.cfg

Ovaj fajl sluzi za pokretanje dnevnog,nocnog mapcycle.txt .U njega ide komanda amx_task .I ovaj fajl vam ne radi ako nemate plugin task_scheduler.amxx koji sluzi za izvrsavanje vremenskih komandi.Ovaj fajl se pali u server.cfg stim sto se upise u novi red exec cycle.cfg

cstrike/listip.cfg

U ovom fajlu se nalazi arhiva svih banova na IP.Karaktristican je za ban na protokolu 47.Nacin brisanja bana iz ovog fajla je amx_unban "ip" ili brisanje IP-a iz fajla i restartovanje servera iz gpanela.Ovaj fajl mora biti pokrenut iz server.cfg stim da se doda nova linija exec listip.cfg

cstrike/mapcycle.txt
cstrike/mapcycle_night.txt

Preko ovih fajlova podesavate mape koje ce se vrteti na server,i u koje vreme.Ovaj fajl radi povezano sa cycle.cfg.

ctsrike/motd.txt

Ovaj fajl vam sluzi uglavnom za reklamu vaseg communitya/servera.To je prozor koji se otvara kada se connectujete na sevrer.Karakteristike ovog fajla je da koristi html codove.

cstrike/server.cfg

Ovo je kljucna tacka servera i to je najbitnija stavr servera.U njemu se podesava najvise stvari na serveru.Najbitniji cvarovi svih plugina.To je fajl koji se startuje uz startovanje/restartovanje servera.Iz njega se pokrecu vecina fajlova koje imate u FTP-u.U njemu se nalazi naziv servera,rcon password,i pokretanje vecine .cfg fajlova,kao i svi cvarovi.

cstrike/warmup.cfg

Ovaj fajl vam odvija zagrejavanje na serveru.Ovaj fajl vam ne moze raditi bez plugina task_scheduler.amxx koristi amx_task komande.Startuje se iz server.cfg stime sto upisete u novu liniju exec warmup.cfg

cstrike/gfx FOLDER

U ovom folderu se nalaze slike.Koje su u .tga formatu.Bitnije slike koje se nalaze su Spec Banner.Koji se pokrece preko plugina spec_banner.amxx ili spec_banner_verat.amxx koji je upisan u fajl plugins-ads.ini.

cstrike/logs FOLDER

Ovaj folder je manje bitan za vodjenje servera.Unjemu se nalaze svi half life logovi ( logovi koji nemaju veze sa amx ) a to su cvar,rcon,chat komande.

cstrike/maps FOLDER

Ovaj folder vec sam govori da se unutri nalaze mape.Mape koje imaju neke modele,slike,muziku...moraju da imaju svoj prateci .res fajl koji ide uz .bsp fajl.Znaci u ovom folderu treba obavezno da se nalaze .bsp i .res fajlovi, .txt fajl nije bitan.

cstrike/models FOLDER

U ovom folderu treba da se nalaze svi modeli koji se koriste na sevreru,pocevsi od modela igraca,oruzija pa sve do modela mapa.Unutri se nalaze jedinstveni fajlovi koji su u formatu .mdl

cstrike/overviews FOLDER

U ovom folderu se nalaze veze za neke mape.Neke od mapa bez ovih fajlova ne mogu da rade.U folderu se nalaze .txt i .bmp fajlovi.

cstrike/sound FOLDER

U ovom folderu se nalaze zvukovi,pocevsi od zvukova u samoj igri do zvukova mapa,koraka,kise i sl. efekata.Fajlovi koji se nalaze u ovom folderu su .wav

cstrike/sprites FOLDER


U ovom folderu se nalaze slike koje vi vidite na sevreru,na mapama i predmetima.Fajlovi su u .spr formatu.

cstrike/addons/amxmodx/data/lang FOLDER

U ovom folderu se nalaze jezici,i textovi koji izlaze prilikom aktivacije nekog od plugina.Neki plugini imaju ovak fajlove i oni su uvek u .txt formatu.

cstrike/addons/amxmodx/logs FOLDER

U ovom folderu se pamte svi logovi koji su izvrseni preko amx komandi.Ukljucuju se u fajlu core.ini .

cstrike/addons/amxmodx/plugins FOLDER

U ovom folderu se nalaze svi plugini.I oni su svi u .amxx fajlu.I startuju se iz bilo kog .ini fajla.

cstrike/addons/amxmodx/scripting FOLDER

U ovom fodleru se nalaze source od nekih plugina.Fajlovu i sam folder nije obavezan na sevreru.Format fajlova je .sma.

cstrike/addons/amxmodx/configs/In-Game Ads FOLDER

U ovom fodleru vam se nalaze fajlovi koji postavljaju slike na zidove mapa.Ako se oni obrisu obrisace se i slike sa mapa.Ovi fajlovi ne mogu da rade bez plugina in_game_ads.amxx .A slike sa mapa se brisu brisanjem fajlova.

cstrike/addons/amxmodx/configs/In-Game Ads/precache_list.cfg

Ovaj fajl daje tacan naziv i lokaciju slika koji se psotavljaju na zid.Bez upisanih naziva u ovom fajlu,plugin in_game_ads.amxx u svom menu nece videti nijednu sliku.Slike su u .spr formatu i nalaze se u sprites folderu.

cstrike/addons/amxmodx/configs/atac FOLDER

U ovom folderu se odvijaju podesavanja za plugin amxx_atac.2.5.5.0.amxx i amxx_atac_cfg.amxx .Ovaj plugin sluzi za kaznjavanje team attack-a na serverima de je Frienlyefire dozvoljen.

cstrike/addons/amxmodx/configs/atac/addons.cfg
cstrike/addons/amxmodx/configs/atac/atac.cfg
cstrike/addons/amxmodx/configs/atac/atac_commands.cfg
cstrike/addons/amxmodx/configs/atac/mod.cfg
cstrike/addons/amxmodx/configs/atac/punishments.cfg

U ovim fajlovima se nalaze cvarovi iskljucivo za atac plugin.Kazne su broj demage u napadu,sta da izvrsi napadacu za kaznu...da bi ste koristili atac plugin morate u sevrer.cfg imati dodato u novu liniju exec addons/amxmodx/atac/atac.cfg

cstrike/addons/amxmodx/configs/maps FOLDER

Ovo je folder koji pocetnici mesaju sa folderom koji se nalazi u cstrike/maps .Ova dva foldera nisu ista,ovaj folder radi odredjene komande na odredjenoj mapi.U njega idu iskljucivo .cfg fajlovi,u kojima se upisuje zeljena cvar komanda.Koristi se uglavnom za mape de bi se gasio freezetime ili za neka slicna podesavanja.Fajlovi treba da su istog naziva kao u cstrike/maps samo sto nisu u .bsp nego u .cfg.

cstrike/addons/amxmodx/configs/spawn FOLDER

U ovom folderu se nalaze svi dodatno napravljeni spawnovi za mape.Spwan je mesto de ce vam se igrac pojaviti na pocetku runde.Ovaj folder vam je beznacajan ako vam nije upaljen plugin Map_Spawns_Editor.amxx .U ovom folderu mogu da se brisu nezeljena spawn mesta ( iskljucivo za celu mapu,pojedinacno ne ) brisanjem celog fajla naziva mape.Foramt fajlova u ovom folderu je iskljucivo .cfg .

cstrike/addons/amxmodx/configs/swearfilter FOLDER

U ovom folderu se nalaze podesavanja za plugin rs_swearfilter.amxx .

cstrike/addons/amxmodx/configs/swearfilter/blacklist.ini

U ovaj fajl se upisuju sve psovke,koje ne zelite da je moguce napsiati na serveru.

cstrike/addons/amxmodx/configs/swearfilter/punishments.ini

U ovom fajlu su ipisane kazne po flagovima.Te kazne se dodaju u fajl swearfilter.cfg.

cstrike/swearfilter.cfg

U ovom fajlu se podesava sve vezano za plugin rs_swearfilter.amxx .Pokrece se iz server.cfg preko komande exec swearfilter.cfg.

cstrike/addons/amxmodx/configs/swearfilter/whitelist.ini

Ovaj fajl je suprotnost blacklist.ini fajlu.U njega idu dobre reci.Ovaj fajl nisam nikako uspesno podesavao.Inace cvarovi za njega se nalaze takodje u swearfilter.cfg .

cstrike/addons/amxmodx/configs/walkguard FOLDER

U ovom folderu se cuvaju sve kamp,block i ostale zabranjene zone.Ovaj folder je beznacajan ako nije upaljen plugin walkguard.amxx .I u folderu se mogu brisati kamp zone celokupno,a i ako imate dovoljno vestine mozete i pojedinacno da brisete.Fajlovi koje su u ovom folderu su u .wgz formatu

cstrike/addons/amxmodx/configs/advertisements.ini

Ovo je .ini fajl koji se automatski startuje.U njemu se upisuju reklame i obavestenja o serveru.I ovo je jedan od najcesce koriscenih fajlova u FTP-u.

cstrike/addons/amxmodx/configs/amx_super.cfg

U ovom fajlu se nalaze sve cvar komande za plugin amx_super.cfg .

cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg

Ovaj fajl ima iste karakteristike kao i server.cfg .U njega se upisuju bitniji cvarovi.I u njega koristimo najcesce za podesavanje redirecije.

cstrike/addons/amxmodx/configs/cmdaccess.ini

U ovom fajlu se nalaze komande svih plugina,i na kom se flagu nalaze.Tu se mogu prebacivati neke od admin komandi na neki drugi flag.

cstrike/addons/amxmodx/configs/core.ini

U ovom fajlu su podeseni fajlovi koji ce se pokretati ( ta podesavanja ne treba dopunjavati niti menjati zna server da zabode ).U ovom fajlu se nalaze podesavanja za log koja mozete menjati po upustvima koja su u fajlu data iznad komande.Logovi se nalaze u cstrike/addons/amxmodx/logs FOLDERU .Fajl se startuje automatski.

cstrike/addons/amxmodx/configs/maps.ini

Ovo je fajl de se upisuju mape koje ce se nalaziti u mapmenu.Mape idu po nazivima bez opisa formata .bsp.Iz ovog fajla plugin mapchoser.amxx vadi mape koje ce davati u atomatskom votu.Fajl se automatski startuje.

cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini
cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins-ads.ini

U ovu kategoriju spadaju svi nazivi koji u sebi imauju plugin-nesto.ini.Svi se automatski startuju.I svima je karakteristika da upale plugin koji psotoji u plugins FOLDERU.

cstrike/addons/amxmodx/configs/ptb.cfg

Ovaj fajl sluzi za podesavanje cvar komandi koje su vezane za plugin ptb.amxx .A on sluzi za balansiranje teama.

cstrike/addons/amxmodx/configs/restrictnames.ini

Kao sto sma fajl kaze u nejga se upisuju zabranjena imena.Fajl se automatki startuje.Fajl ima veze sa pluginom restrictnames.amxx .

cstrike/addons/amxmodx/configs/roundsound.ini

Ovaj fajl pusta muziku na kraju runde.Njegov rad zavisi od plugina alt_end_round_sounds-noadd.amxx .A koristi zvukove iz sound FOLDER-a.Fajl se automatski pokrece.

cstrike/addons/amxmodx/configs/serverlist.ini

Fajl se automatski pokrece.Ne radi sve dok se ne upali plugin xredirect.amxx .Sluzi za postavljanje redirecije i opcije say:/server .

cstrike/addons/amxmodx/configs/users.ini


Ovo je jedan od bitnijih fajlova.U njemu se dodaju admini.Admini mogu da se dodaju na vise nacina:
STEAM ID
"SteamID" "password" "flagovi" "ce" ; pass nije obavezan
IP
"IP" "password" "flagovi" "de" ; pass nije obavezan
Nick
"nick" "password" "flagovi" "ab"

Tutorial by : mih@jlo89
Nazad na vrh Ići dole
 
Uputstvo - Opis svih fajlova/foldera u FTP-u
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
HeadShot Gaming :: COUNTER STRIKE 1.6 :: Counter Strike TuT.-
Skoči na: